Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui tindrà lloc el primer ple municipal ordinari d’aquest mandat a Sant Sadurní

El primer ple municipal de la legislatura a Sant Sadurní es celebra aquesta tarda i, a banda dels punts de l’ordre del dia previstos, també destaca la moció que presentarà la CUP.

L’aprovació del compte general corresponent a l’exercici 2018 és el punt més destacat de l’ordre del dia en un ple que començarà aquest vespre, a partir de 2/4 de 8. Recordem que aquest serà el primer ple ordinari d’aquest mandat.

A banda d’aquest punt, l’ordre del dia també té previst posar sobre la taula l’aprovació de diverses modificacions de crèdit referents a canvis en algunes àrees de despesa.

En l’apartat de mocions està previst que la CUP presenti una moció per denunciar la situació de precarietat laboral que viuen les treballadores de la Casa dels Avis des que la gestió està externalitzada. La moció reclama que s’extingeixi el conveni amb l’empresa gestora SUMAR SL i que l’Ajuntament torni a gestionar directament aquest equipament per garantir tant els drets laborals de les treballadores com la qualitat del servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: