Dilluns, 27 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Art, vi, dansa i gastronomia es donen la mà a la proposta ‘A quatre bandes’ de Palmadotze

Amb una proposta multidisciplinar des de la Galeria Palmadotze es va voler oferir una mirada més àmplia al mon de l’art, aprofitant com a marc les dues exposicions que acullen en aquest moment.

Aquesta temporada la galeria penedesenca està celebrant el seu 30è aniversari i per tal de celebrar-ho el passat 5 de juliol van organitzar una activitat en el marc de les dues exposicions que fins a finals de mes acullen a la Masia Mas Pujó.

La proposta, amb el lema ‘A quatre bandes’ volia servir per compartir l’art d’una manera diferent i fer-ho a través de tots els sentits. Així, es feia un tast de vins, amb el periodista i sommelier Ramon Francàs; una mostra de dansa amb la bailaora Aina Nuñez; i una proposta gastronòmica amb els xefs penedesencs de Cal Ton i El Racó de la Cigonya.

Amb aquesta iniciativa fusionar el gust amb la mirada, i l’escolta amb les olors i el tacte. Els assistents van poder gaudir en les diverses sales de la galeria, i envoltants dels quadres de Fèlix Plantalech i August Rosell.

Una activitat que va finalitzar al pati de la Masia Mas Pujó, on els assistents van poder acabar de tastar les propostes gastronòmiques i compartir les experiències que se’ls havien proposat des de Palmadotze amb el nom de ‘A quatre bandes’.

Fins el 28 de juliol es poden veure encara a la galeria les exposicions ‘En trànsit’ de Fèlix Plantalech i ‘Pintures. Obra inèdita’ d’August Rosell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: