Dijous, 23 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta nit comença el cicle de cinema a la fresca a Cal Figarot

Els Jardins de Cal Figarot acolliran des d’avui i durant els dos darrers dijous del mes de juliol sessions de cinema a la fresca, organitzades conjuntament amb Cineclub Vilafranca

Els tres dies, la pel·lícules es projectaran a partir d’un quart d’onze de la nit. Avui és el torn del film «El repostero de Berlín». La pel·lícula se centra en la història del Thomas, un pastisser de Berlín, que manté una relació amorosa amb Oren, un jove israelià que visita amb freqüència la ciutat per negocis. Quan l’Oren mor en un accident de trànsit a Israel, en Thomas viatja a Jerusalem a la recerca de respostes. Sota una identitat falsa, es cola en la vida d’Anat, la vídua del seu amant, que regenta una petita cafeteria al centre de la ciutat. En Thomas comença a treballar per a ella fent pastissos i altres dolços , però aviat es veurà involucrat en la vida d’Anat d’una manera molt diferent de la prevista.

De cara a la setmana vinent, dijous 18 de juliol, serà el torn de «Un hombre llamado Ove», una delirant comèdia sobre la vellesa i l’amistat. I el cicle acabarà dijous 25 amb la projecció de «Tocant el cel», un documental de La Xarxa que és un cara a cara entre les dues principals colles del país.

L’entrada a totes les sessions és gratuïta i entre les 9 i les 11 de la nit, es podrà comprar per 9 euros el «pack cinema» a la barra del restaurant. Aquest inclourà l’entrepà del dia, beguda, patates xips i carquinyolis i catànies.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
El contrapunt
Eladio García - C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: