Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana s’han produït incendis al Montmell i a Santa Fe

L’origen del foc al Montmell va ser un tractor que es va incendiar a la mateixa carretera i que ràpidament es va estendre per la vegetació dels vorals i es va enfilar cap al bosc.

Un total de 36 voluntaris i 18 vehicles d’ADF del Penedès i Garraf van participar a les tasques d’extinció de l’incendi forestal que es va declarar al costat mateix d’Aiguaviva a les muntanyes del Montmell el divendres cap a dos quarts de tres de la tarda.
L’ADF del Montmell van ser els primers en actuar i de seguida es van anar afegint recursos en un atac molt contundent degut a la manca de mitjans de bombers que estaven destinats a l’incendi de la Ribera d’Ebre.
Hi van participar també les ADF del Clot de Bou que va fer un ampli desplegament, de Pontons, de l’ Alt Foix, Rossend Montané , Sant Jaume, la Carrerada i fins i tot l’ADF Querol de fora de la comarca.
L’origen del foc va ser un tractor que es va incendiar a la mateixa carretera i que ràpidament es va estendre per la vegetació dels vorals i es va enfilar cap al bosc.
D’altra banda aquest diumenge a la tarda també hi va haver l’incendi de canyissà en el torrent que hi ha entre la carretera C-15 i el vial de servei lateral que hi ha a Sant Fe del Penedès. Aquest foc, que no va anar més enllà, sí que va provocar una retenció de vehicles amb cues de diversos quilòmetres en els dos sentits de circulació de circulació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: