Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

50.000 persones i 75.000 consumicions venudes refermen les bones sensacions del Vijazz 2019

El president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, Max Margalef, acompanyat de l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i la secretària de l’entitat, Maria Bassegoda, van fer dimarts al migdia el balanç oficial

Margalef va explicar que s’havien venut unes 75.000 consumicions, i que contaven que havien passat per la fira més de 50.000 persones. Unes xifres similars a les de l’any passat, tot i que la pluja de diumenge els va fer baixar la tendència a l’alça que s’havia registrat tant divendres com dissabte.

Margalef destacava també els acords amb entitats de la Vila per portar a terme alguns actes en els seus espais. Recordava el Casal que ha permès celebrar amb espais més còmodes i amplis els maridatges i tastos; la Fundació Pinnae que ha permès celebrar l’acte inaugural, recepcions i un concert de diumenge; i el Casino on es va dur a terme un concert preinaugural i una jam session. El president dels Tastavins ha posat èmfasi en el 100% d’ocupació en els tastos celebrats entre les 7 i les 10 de vespre i per sobre del 70% en altres horaris, el 100% d’ocupació en els concerts “Elles i el jazz” i els 30 cellers assistents a la Fira de Vins i Caves, amb unes 300 referències de vis i caves.

Margalef ha volgut remarcar l’aposta per la internacionalització interactuant amb touroperadors, que ha permès que enguany un grup de 45 alemanys hagin estat gaudint d’un cap de setmana de jazz allotjats al Penedès.

Per la seva banda, l’alcalde Pere Regull ha dit que el Vijazz ja és una tradició, un dels moments àlgids en què es posa Vilafranca i el Penedès en el punt de mira. Regull ha destacat la singularitat del Vijazz en una època en que se celebren multitud de festivals. Música de primer nivell, gratuïta, i la possibilitat de tastar productes de qualitat dels cellers.

Regull remarcava la interacció positiva que es produeix en el Vijazz entre Vilafranca i la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: