Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca reconeix la gent gran i les parelles amb més de 50 anys de convivència

Aquest cap de setmana s’han desenvolupat els darrers actes de la setmana de la gent gran, amb algun dels més multitudinaris com el de reconeixement a les parelles amb més de 50 anys de convivència.

Divendres es va fer una exhibició de ball a la Rambla, en que diferents grups de gent gran van mostrar la feina que han estat fent al llarg de la temporada.

Dissabte es va celebrar la Festa de la Gent Gran, un berenar en que van participar unes 550 persones. Un acte al qual van assistir també l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, el regidor de Gent Gran, Raimon Gusi, i la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo.

Regull va destacar que es tracta d’un homenatge més a un seguit de generacions que van treballar molt fins a portar-nos a la societat d’avui, molt potent, una societat que està sent capaç de superar moments greus com la crisi econòmica.

L’alcalde va destacar l’augment de l’esperança de vida, la voluntat i ganes de fer coses de la gent gran, que amb el seu esforç continua col·laborant amb la societat.

Des de l’Ajuntament es va voler agrair la tasca de la comissió de la gent gran i dels voluntaris per la bona i entregada tasca que fan. Així mateix, en el decurs d’aquest acte es va felicitar les 14 parelles presents en el berenar que celebren els 50 anys de casats.

Els actes de la 10 edició de la setmana de la gent gran de Vilafranca van continuar diumenge amb un arrossada popular que va reunir també un nombre important de persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: