Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 320 ciclistes participen a la 3a Xalada BTT dels Monjos

Hi havia dues modalitats de marxa, la llarga de 37 km i la curta de 24 km.

Enguany la Xalada Ke Pasa Tiu ha superat el rècord de participants amb 320 persones inscrites a la marxa BTT del passat diumenge a Santa Margarida i els Monjos. La marxa contemplava dues modalitats una llarga i una curta. La llarga sortia a les 9 del matí des de la zona esportiva i implicava uns 37 km de recorregut amb 900 metres de desnivell acumulat; mentre que la curta sortia un quart d’hora després i eren 24 km de baixa dificultat i acumulava 500 metres positius. Tal i com explica Manel Alpuente, president del club Ke Passa Tiu, organitzadors de l’esdeveniment, malgrat ser una marxa la gent l’acaba fent competitiva.

Alpuente explicava que gràcies a les xarxes socials, la Xalada cada cop es coneix més i arriba a més gent. És per això que cada cop participen més persones de fora del municipi i comarca com és el cas de l’Eduard Huertas que venia de Barcelona amb un grup d’amics. Ell és runner i considera la bici com a un afegit a la seva rutina esportiva.

L’Enric Hernández també venia de Barcelona amb dos amics i es prenia l’activitat com el que era: una marxa per gaudir del paisatge i sense pensar en el temps o la posició final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: