Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una concentració va donar suport als 9 antifeixistes que aquest dijous anaven a judici

Després de 9 anys esperant el judici, aquest dijous anaven als jutjats de Vilanova amb l’esperança d’assolir l’absolució.

La plaça de la vila de Vilafranca va acollir una nova concentració organitzada per el col·lectiu de suport als 9 antifeixistes penedesencs que aquest dijous al matí afrontaven definitivament el judici per un seguit de fets ocorreguts l’any 2010. De fet, el passat 13 de novembre ja havien d’haver anat a judici, però es va ajornar en el darrer moment. Raimon Eras, un dels encausats, explicava que anaven convençuts de poder aconseguir l’absolució tenint present els antecedents en casos similars.

Amb una pancarta que demanava la seva absolució, ahir el grup de persones que els ha estat donant suport aquests anys feia una nova acció per visibilitzar el seu cas i donar-los ànims davant del judici imminent.

La cita la tenien aquest dijous a les 9 del matí, als jutjats de Vilanova, on també hi havia convocada una concentració de suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: