Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un helicòpter medicalitzat ha aterrat al mig de la rambla de Sant Francesc per socórrer un home

Aquest migdia, quan passaven pocs minuts de la una una persona que es trobava al carrer Sant Pere, davant de l’església de Sant Francesc, ha patit una aturada cardíaca.

Immediatament s’han desplaçat a lloc dels fets diversos vehicles, ambulàncies del SEM i policia local. També de forma urgent ha arribat un helicòpter medicalitzat que ha generat gran espectació en el moment d’aterrar al bell mig de la rambla de Sant Francesc. Els equips mèdics han estat reanimant a la persona afectada, mentre la policia local acordonava una zona de seguretat a la rambla al voltant de l’helicòpter. També ha quedat tallat el carrer Sant Pere, i molta gent curiosa ha estat observant l’operatiu des de la zona de la Font dels alls. Després de gairebé tres quarts d’hora els serveis mèdics s’han endut amb una camilla a la persona i l’han traslladat a l’helicòpter que al voltant de les dues del migdia ha sortit volant de la rambla, generant un gran revolt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: