Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un alumne del PTT de Vilafranca realitza una estada formativa a França

Un alumne del PTT de Vilafranca realitza una estada formativa a França

L’estudiant vilafranquí ha participat amb 15 alumnes més d’arreu de Catalunya en aquesta estada formativa a França que els ha permès ampliar les seves competències i formació.

Esteve Comorera, alumne del curs d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del PFI -Pla de Transició al Treball de Vilafranca, ha realitzat una estada formativa a Biarritz, França, del 27 de maig al 10 de juny. L’alumne va ser va ser seleccionat pel Departament d’Educació de la Generalitat per tal de dur a terme aquesta estada on participaven 15 alumnes més d’arreu de Catalunya. La selecció es feia atenent no només a criteris acadèmics sinó també a les seves competències, entre les quals es destaca la capacitat d’adaptació a entorns de treball multiculturals.

A Biarritz, l’Esteve ha dut a terme pràctiques educatives a l’empresa de calçat Chaussures Besson, ha seguit un curs intensiu de francès i ha participat en visites turístiques i activitats culturals.

L’estada, única als PFI en tot l’estat, ha estat finançada en la seva totalitat per la Comunitat Europea, en el marc del programa Erasmus+, amb els objectius de donar a conèixer un país i una realitat laboral diferent, d’ajudar-los a completar les seves competències professionals i d’estrènyer els llaços entre els habitants de dos països de la Unió Europea.

Des del PTT de Vilafranca fa anys que s’aposta per la participació del nostre alumnat en aquest projecte internacional, que els ajuda a sentir-se ciutadans d’Europa.

El PFI-PTT de Vilafranca és un programa adreçat a joves de 16 a 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que, a curt termini, volen treballar o preparar-se per accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Està ubicat a l’Institut Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: