Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tercer 4 de 8 de la temporada dels Xicots de Vilafranca a Tarragona

Les festes del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona van deixar l castell de 8 en un cap de setmana de doble compromís, Tarragona i Barcelona

Doblet de castells del cap de setmana dels Xicots, que dissabte els va dur fins a Tarragona, on van poder completar el 4 de 8, tal i com ja havien fet per Fires de Maig a casa i a La Bisbal quinze dies enrere. Castell de vuit treballat  a la baixada però que van tornar a dominar. Van completar la seva actuació a Sant Pere i Sant Pau amb el 5 de 7, fet al segon intent, i el 3 de 7. La colla local va poder completar la torre de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla. Els Castellers de Badalona els dos castells bàsics de 7 i els Brivalls de Cornudella el 3 de 6 amb l’agulla.

I de Tarragona a Barcelona, on aquest migdia han participat a la Festa Major del barri de La Pau, al costat dels Castellers de la Sagrada Família i dels Castellers de Sarrià, dues colles de la capital. Els vilafranquins han optat per castells de set, descarregant sense problemes el 4 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7. Els de la Sagrada Familia han completat també castells de 7 i els de Sarrià de 6 pisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: