Dilluns, 24 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix 2019

S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix 2019

Enguany es busquen intèrprets de violí, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, trompeta, trombó i orgue per formar part de l’orquestra que interpreta els goigs en acabar la novena.

Els Administradors de la Festa Major 2019, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i l’equip de direcció dels Goigs obren convocatòria per a músics i estudiants de música que vulguin formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix de la Festa Major que, com cada any, s’interpretaran a la basílica de Santa Maria, del 22 al 30 d’agost en finalitzar la Novena.

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue. Les persones interessades a formar part de l’orquestra han de cursar com a mínim 1r d’ESO (nascuts l’any 2006) i es poden inscriure del 12 al 30 de juny per Internet a través de la web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat o bé portant la butlleta d’inscripció al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al carrer de l’Escorxador, 21, de dilluns a divendres.

Per a més informació, es pot trucar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, o bé escriure un correu electrònic a l’adreça .

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
23:30
El reportatge
Festival EVA 2019
23:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: