Dimarts, 23 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicia a Vilafranca una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina

S’inicia a Vilafranca una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina

El servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca enceta una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina, destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d’atur laboral.

El programa vol promoure l’activació i dinamització dels joves per tal d’ampliar les seves competències bàsiques, professionals i personals, oferint orientació en els àmbits laboral i formatiu. També en aspectes de desenvolupament personal i definició del propi projecte vital. L’objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina o retornar al sistema educatiu.

En el programa es donarà suport als joves mitjançant diferents accions: tutorització, disseny d’un itinerari formatiu individual i acompanyament en la inserció laboral.

En l’edició anterior del programa hi van participar activament 64 joves, dels quals 16 van trobar feina en diferents sectors i 37 van ser derivats a diferents accions formatives. La resta de joves van iniciar-se en un procés autònom de recerca activa de feina.

Per a inscriure’s al programa cal omplir el formulari online que es troba a la pàgina web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament. També es pot fer presencialment, adreçant-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la plaça del Penedès, o bé a La Fassina, a l’av. Catalunya, 22.

El programa Joves en acció per a la recerca de feina està impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca, amb el finançament de la Diputació.

Enquesta

M'agrada fer vacances el mes de…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Copa Penedès TV
Competició d'equips municipals infantils de futbol 7
05:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
05:30
El gloriós
Falcons i Àliga

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: