Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Sentit al barri’ vol conscienciar sobre els tòpics creats al voltant de la comunitat musulmana

L’exposició torna un any després amb la premissa de fomentar la cohesió social i acabar amb els tòpics sobre la comunitat musulmana que es poden sentir pel carrer.

La Sala dPAS de l’Escorxador de Vilafranca acull, fins divendres 19 de juliol, l’exposició ‘Sentit al barri’, una activitat produïda per l’associació ‘La Llum del Nord’, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca. ‘Sentit al barri’ s’emmarca dins del projecte Medina, que té per objectiu millorar la convivència entre la població autòctona i nouvinguda, fomentant la creació d’espais de relació i la gestió de la diversitat cultural.

L’exposició la conformen unes il·lustracions realitzades per Lluís Masachs, que volen sensibilitzar i trencar amb les falses concepcions existents a l’entorn dels ciutadans d’origen cultural divers. Aquestes vinyetes mostren situacions i comentaris quotidians que tenen lloc als nostres barris. L’obra de Masachs representa uns espais i personatges determinats en 3 moments del dia diferents: el matí, la tarda i la nit.

La coordinadora de ‘La Llum del Nord’, Asma Harti, explica que l’exposició ‘Sentit al barri’ forma part del projecte ‘Medina’, que la seva associació impulsa amb l’objectiu de millorar la convivència entre la població autòctona i la nouvinguda, fomentant la creació d’espais de relació i gestió de la diversitat cultural.

‘Sentit al barri’ torna a la vila després de l’exposició de l’any passat per aquestes dates, tot i que ara canvia d’ubicació, passant de la biblioteca Torras i Bages a la Sala dPAS de l’Escorxador. Harti explica que la d’aquest any és la segona fase dins d’un projecte que vol mirar més enllà i assolir objectius més amplis.

L’exposició ‘Sentit al barri’ està oberta al públic a la Sala dPAS, situada al carrer de l’Escorxador, 21, fins el proper 19 de juliol. Els horaris de visita son de dilluns a divendres, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, i els dissabtes d’11 del matí a 1 del migdia.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: