Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí de Mediona viu una diada castellera de la Quintinada a mitges

Els Castellers de Vilafranca deixen en carregat el 3 de 9 amb folre en una diada suspesa just després d’una caiguda dels Moixiganguers d’Igualada.

La 5a. edició del campus de cultura popular Joan Amades de Sant Quintí, va gaudir de la seva quarta diada castellera. Una diada que va tenir dues caigudes que van provocar la suspensió de la mateixa just a la meitat de la segona ronda, al no poder garantir la presència del equips d’assistència mèdica a plaça després de la caiguda soferta pels igualadins.

Els Castellers de Vilafranca van obrir i tancar la seva actuació amb el 3 de 9 amb folre, que va pujar de mida oberta per baix, fet que es va notar després de carregar, quan els pisos superiors van tancar-se, fins que el castell va acabar saltant del pis de quints. Una caiguda inesperada, per un tres que va anar de pujada millor que el de Fires de Maig, però que encara evidenciava certa lentitud, per això cal seguir encaixant peces.

Els Moixiganguers d’Igualada van poder descarregar la Torre de 8 amb folre i carregar el 3 de 8. Les dues colles van enlairar quatre pilars de quatre de comiat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: