Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca renova el disseny del seus fulletons turístics

Sant Martí Sarroca renova el disseny del seus fulletons turístics

S’ha buscat fer un producte més actual, visualment més atractiu i explicatiu per als visitants renovant continguts i fotografies.

Aprofitant la necessitat d’imprimir més fulletons turístics de Sant Martí Sarroca, l’Ajuntament n’ha encarregat un nou disseny, per fer-lo més atractiu i més actual. També s’han modificat les fotografies i els textos.

El fulletó, en forma de tríptic, explica les característiques del Conjunt Monumental, així com també destaca l’entorn natural i el fet de ser terra de cellers, caves i comerç de proximitat. A la contraportada s’inclou un planell dels carrers del nucli urbà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: