Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues i Torrelavit obren la piscina amb entrada gratuïta per l’onada de calor

Sant Cugat obre la piscina avui i demà, mentre que Torrelavit ho farà de divendres a diumenge.

El nou alcalde de Sant Cugat, Jordi Ferrer, ha publicat un decret exposant que davant l’activació de l’alerta per onada de calor del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT, a partir d’avui dijous i especialment demà divendres augmenta la probabilitat de superació de les temperatures màximes i l’afectació es generalitzarà i podrà afectar pràcticament a qualsevol punt del territori, especialment a l’interior, on el reescalfament serà més notable per la manca de vent. De fet, el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que entre dijous i divendres les temperatures podran superar els 40ºC a l’interior.

Així el decret d’alcaldia acorda obrir la Piscina Municipal de Sant Cugat Sesgarrigues de manera gratuïta durant tot el seu horari d’obertura avui i demà.

Els usuaris que en podran fer ús no poden superar, no obstant això, l’aforament màxim de 200 persones de l’equipament.

També s’acorda instal·lar carpes municipals a la Piscina Municipal amb la finalitat d’augmentar les zones d’ombra i posar a disposició de les persones majors de 75 anys, sense suport familiar o sense recursos, persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat, persones que hagin de fer activitat física a l’aire lliure i persones amb malalties cròniques diversos equipaments com l’edifici de l’Ajuntament o el Centre Cívic Municipal.

D’altra banda, Torrelavit també ha decretat la mesura excepcional d’oferir accés gratuït a la piscina des de demà divendres fins diumenge 30 de juny en l’horari habitual d’obertura. Els col·lectius especialment vulnerables, com nadons, menors, gent gran o dones embarassades i que siguin veïns del municipi tindran preferència en l’accés. Aquesta mesura respectarà també l’aforament de l’instal·lació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: