Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull serà escollit alcalde aquest dissabte d’un govern amb majoria entre JxV i el PSC

Aquest dissabte a les 12 del migdia se celebrarà el Ple de Constitució del nou consistori pel mandat 2019-2022.

Un ple amb el saló de sessions obert al públic com sempre i que també com sempre serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.
Aquest dijous a través d’un comunicat es va donar a conèixer la revalidació del pacte. I a la tertúlia de Ràdio Vilafranca d’aquest divendres se n’ha parlat.

Aureli Ruiz, de Junts per Vilafranca, explica que volien aconseguir un govern amb estabilitat i que per fer-ho estaven oberts a dues possibilitats. Amb el PSC o amb ERC. Sobre la taula buscaven sobretot coincidències programàtiques per Vilafranca i respecte a les institucions del país. Desprès de diverses reunions veien dificultats amb ERC i l’assemblea va donar per àmplia majoria suport a renovar el pacte amb el PSC.

Per la seva banda Ramon Zaballa, del PSC, explica que el resultat electoral revalidava el treball del govern actual. Zaballa també destaca que un element primordial pel pacte és també la confiança.

Un altre dels aspectes que es destaca de l’acord és el programa de govern sòlid. Assenyalen que s’ha treballat per aconseguir un acord que asseguri els projectes importants, d’acord als programes electorals presentats.
La imatge gràfica de l’acord es veurà en el Ple de Constitució del qual se’n podrà veure un resum de mitja hora aquest dissabte a Penedès TV en una primera emissió a les quatre de la tarda i en reposició cada quatre hores.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: