Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Padullés nou alcalde de Sant Martí, amb un govern format per Foment Martinenc, ERC i AM-CUP

Padullés nou alcalde de Sant Martí, amb un govern format per Foment Martinenc, ERC i AM-CUP

El candidat de Foment Martinenc va ser escollit per majoria absoluta, i manifestava voler governar amb la maxima entesa amb els grups de l’oposició.

A les 9 del matí del passat 15 de juny es va celebrar, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, el Ple de constitució de la nova corporació municipal per a la legislatura 2019-2023, la presa de possessió dels nous regidors i l’elecció del nou alcalde.

Les eleccions municipals del 26 de maig havien donat com a resultat 3 regidors de Foment Martinenc, com a llista més votada, 3 regidors de JuntsxSantMartí, 2 regidors de Movem Sant Martí, 2 regidors d’ERC i 1 regidor d’AM-CUP.

Després d’haver complert el tràmit de promesa o jurament del càrrec per part de tots els regidors, alguns per imperatiu legal, es va procedir a la votació per nomenar el nou alcalde i va resultar elegit per majoria absoluta, el candidat de Foment, Josep Maria Padullés.

Finalment, després de l’elecció del nou alcalde, els caps de llista de les diferents formacions polítiques van dedicar unes paraules al nombrós públic que seguia l’acte a la Sala de Plens. El to de tots els portaveus va ser de cordialitat general: de ganes de governar en coalició per part dels partits que formaran l’equip de govern i de ganes de fer una oposició constructiva per part de la resta de partits. Les primeres paraules del nou alcalde també van anar en aquesta direcció de buscar la màxima entesa. Padullés va expressar que el seu desig hagués estat un govern de concentració amb totes les forces escollides treballant junts per al poble.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: