Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Oficina d’Atenció Ciutadana d’Olèrdola modifica el seu horari d’atenció al públic

L’Oficina d’Atenció Ciutadana d’Olèrdola modifica el seu horari d’atenció al públic

La modificació consisteix en avançar una hora el tancament d’horari d’atenció al públic, per facilitar la tramitació dels actes administratius que es deriven de les consultes efectuades.

Amb la voluntat de reorganitzar internament el servei per a oferir unes prestacions al ciutadà més àgils, l’horari d’atenció al públic de l’OAC, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, passa a ser de dilluns a divendres, de 2/4 de 8 del matí a 2 del migdia. Els dies d’atenció es mantenen i la variació només comporta avançar en una hora l’horari de tancament de l’atenció al públic, passant de les 3 de la tarda en l’horari vigent a les 14:00h.

El canvi busca garantir que es resolen amb eficiència els actes administratius que en molts casos es deriven de les consultes presencials que fan els veïns a l’OAC.

L’OAC és una oficina municipal d’atenció directe als ciutadans i empreses que es vulguin relacionar amb l’Ajuntament, i ofereix tota la informació disponible sobre l’administració municipal, així com la possibilitat de tramitar de manera integrada bona part de les gestions de l’Ajuntament.

L’OAC té funcions d’oficina única de registre i de finestreta única i, per tant, s’hi poden presentar totes les sol·licituds i documents que s’adrecin a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: