Dijous, 21 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Alt Penedès ha tornat a guanyar el Concurs de prototips Siemens

Aquesta era la onzena edició dels premis adreçats a escoles universitàries i centres de formació professional i enguany els projectes presentats estaven lligats directament a la industria 4.0.

Es treballaven les tecnologies de la impressió additiva, la robòtica, la sensòrica avançada o l’automatització. L’Institut Alt Penedès de Vilafranca tornava a ser finalista, d’un total de 50 instituts i facultats.
El veredicte final i lliurament del premi es va fer aquest dilluns a Madrid, on es van aplegar els estudiants, tutors i membres del jurat. Els premis van ser lliurats pels directius de l’empresa Siemens, amb la presencia dels representats les escoles finalistes. Aquesta és la setena vegada consecutiva que l’institut vilafranquí obté algun premi d’aquest concurs, que ha guanyat en cinc ocasions. Aquest 2019 han tornat a rebre el primer premi, dotat amb10.000 € bescanviables per productes de la gama Simatic, que utilitzaran per implementar en les assignatures d’automatització i robòtica industrial, del cicle formatiu de grau superior.
El projecte presentant per l’institut rep el nom de “Verpackung”.
De manera automàtica a un client que fes una compra a la web que van crear pel projecte se li empaquetaven els productes amb la mida adequada. D’aquesta manera automatitzaven tot el procés i es consumia menys cartró, facilitant de forma molt considerable el volum en la paqueteria i el seu transport. Reduint així l’empremta de carboni del producte demanat potenciant així una economia circular més sostenible.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Un dia de rock
Programa de rock
22:00
Bona música
Programa musical
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: