Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola El Castellot ha participat en dues trobades internacionals a Grècia i Portugal

L’Escola El Castellot ha participat en dues trobades internacionals a Grècia i Portugal

Els alumnes de sisè de l’escola El Castellot han estat participat al llarg del curs en diferents activitats d’aquest programa europeu que els ha dut a conèixer diferents països europeus.

Aquest curs l’escola de La Múnia-Castellví de la Marca finalitza el seu projecte Erasmus+ “Learning with the Arts” en què ha estat participant durant dos anys en col·laboració amb set escoles sòcies de Polònia, Finlàndia, Grècia, Romania, Itàlia, Portugal i Alemanya.

El passat mes de maig un grup de quatre alumnes de 6è, acompanyats de dues mestres, van participar en la darrera trobada del projecte, a Lamego-Portugal. El mes de març un altre equip de quatre alumnes i dos mestres van participar en una trobada similar a Patras, Grècia, després de la trobada que l’Escola El Castellot va acollir a finals de novembre, en què va participar tota l’escola i les entitats culturals del municipi. L’alumnat participant en aquestes trobades s’organitza en equips internacionals per a la realització d’activitats d’aprenentatge sobre el país que els acull, on la vessant artística hi té sempre un paper rellevant.

“Learning with the Arts” és un projecte Erasmus+ de cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques, en què hi participen vuit escoles d’arreu d’Europa, i que explora les possibilitats d’incorporar l’art a l’aprenentatge d’altres matèries, com les matemàtiques i la ciència. L’aprenentatge de la llengua anglesa, i el foment del treball cooperatiu i l’ús de la tecnologia també són elements importants en el projecte.

La comunitat educativa de l’Escola El Castellot valora molt positivament la participació en projectes Erasmus+.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: