Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Aules d’Extensió Universitària acaben el curs buscant una sala amb més capacitat

La darrera sessió va ser un concert de música clàssica, i de cara al proper curs es plantegen espais amb més capacitat per tal de poder acollir la demanda d’alumnes.

Dijous a la tarda l’auditori del Fòrum Berger Balaguer acollia la darrera de les sessions del curs 2018-2019 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. Un curs que es tancava amb una audició musical amb la participació del quartet Altimira.

Tot just abans de començar aquesta darrera sessió, el president de les Aules a Vilafranca, Joan Tarrades, explicava que estaven satisfets del funcionament d’aquest darrer curs. Actualment tenen 321 alumnes apuntats, i la programació ha estat també ben acollida.

Sobre la situació de cara al proper curs, Tarrades comentava que han estudiat diferents solucions, però que cap de les propostes els acaba de convèncer. L’espai amb més capacitat, i que els poguessin disposar cada dijous, seria l’Auditori Municipal, a la zona esportiva. És però, un equipament que queda molt apartat i sobre tot a l’hivern provoca reticències entre els alumnes de les Aules.

La darrera sessió d’aquest curs, com ja es va fer l’any passat, va tornar a tenir la música com a protagonista.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: