Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Entesa de La Granada proposa govern d’unitat, però no obté resposta de Junts per la Granada

Des de l’Entesa – Acord Municipal creuen que la seva proposta és la més justa i segueixen confiant que pugui acabar aplicant-se.

En un comunicat des de l’Entesa expliquen que vistos i analitzats el resultats de les eleccions municipals a la Granada, des de l’Entesa consideren que, malgrat la seva nova victòria a les urnes, la diferència de 31 vots respecte Junts per la Granada i el conseqüent empat en el nombre de regidors, la millor manera de reflectir-ho a l’Ajuntament en els propers quatre anys és un govern d’unitat amb el repartiment de dos anys de l’alcaldia per cadascú. Entenen que és el més just segons els sufragis de més del 80% dels granadencs i granadenques i suposa una oportunitat històrica per treballar conjuntament i llimar les diferències, sempre en el terreny polític, que han tingut els dos partits polítics principals del municipi. També creuen que el moment polític que viu el país reclama d’un pacte d’aquestes característiques per poder treballar amb les institucions catalanes on hi governen partits de caràcter independentista. Així ho van fer saber al candidat de Junts per la Granada l’endemà mateix de conèixer els resultats de les eleccions, però deu dies després de formalitzar la proposta segueixen sense rebre cap mena de resposta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: