Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca lamenta el pacte de JxV amb el PSC

L’Assemblea Nacional Catalana ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació amb el títol de ‘Amb el PSC no, senyor batlle’.

En el comunicat del Secretariat de l’Assemblea Territorial de Vilafranca de l’Assembla Nacional Catalana expliquen que estabilitat, confiança i govern sòlid són les paraules amb que Junts per Vilafranca vol justificar l’acord de govern municipal amb el PSC. Des de l’ANC haurien preferit substituir-les per respecte, dignitat i sentit de país. I és que des de l’Assemblea lamenten profundament la decisió presa pel grup municipal. Diuen que res els pot fer entendre la decisió de l’acord signat pels dos partits i apunten que el PSC mai hauria hagut de ser una opció viable tenint altres opcions, com ERC o fins i tot el govern en minoria.
El comunicat acaba assenyalant que la decepció és majúscula i que ‘s’ha fet evident que no tenim els polítics que ens mereixem’.
Un sentiment, diuen, que es pot fer extensible a tot Catalunya perquè, lluny de fer evident que l’ independentisme és majoritari a tot el país, com reflecteixen els resultats electorals del 26 de maig, veuen com en diversos municipis els tres partits independentistes han ‘regalat’ regidories al PSC en tripijocs que res tenen a veure amb la voluntat del poble.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: