Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Nit de vermuts i licors d’herbes enceta la segona setmana del Remeiart 2019

La Nit de vermuts i licors d’herbes enceta la segona setmana del Remeiart 2019

La possibilitat de tastar vermuts i licors d’herbes s’acompanya de diferents propostes musicals i culturals per omplir de contingut els jardins del Molí del Foix fins a la matinada.

A punt de completar la primera setmana de Remeiart, aquest dissabte torna un dels actes més esperats i concorreguts del certamen, la Nit de vermuts i licors d’herbes, una vetllada a quatre bandes que uneix elaboradors, públic, gastronomia i espectacle en el marc dels jardins del Molí del Foix.

A partir de les 7 de la tarda, el recinte obrirà portes per veure una quinzena elaboradors de vermuts i licors d’herbes en acció, que donaran a tastar i vendran els seus productes al públic. Els tiquets de la nit de vermuts es poden adquirir al preu de 5 euros (got + 4 degustacions) o a un euro el tiquet de repetició.

El programa de la Nit de vermuts i licors d’herbes 2019 comença amb exhibicions i tallers de cocteleria per a adults i infants, entre 2/4 de 8 i les 9 del vespre. A 2/4 de 9 del vespre s’ha programat un maridatge de vermuts amb formatges curats i licors amb xocolata, de la mà de Sílvia Roig d’Unique Wine Experience. Aquest maridatge té un preu de 15€ i cal inscripció prèvia a

Un monòleg a càrrec de l’humorista David Sas obrirà a partir de les 9 de la nit el capítol d’espectacles del programa. El seguirà la música del cantautor Damià Olivella, que oferirà un concert a les 10, mentre que el grup Magent i la seva proposta musical festiva plena de funk, reggae i rumba li agafarà el relleu a partir de 2/4 de 12.

El recinte del Molí del Foix tancarà portes a la 1 de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: