Dilluns, 24 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Mostra de Cervesa Artesana de Mediona s’ha celebrat amb molta assistència de públic

A la catorzena Mostra de la Cervesa Artesana es va comptar amb la presència d’una seixantena d’expositors.

Dissabte durant tot el dia es va celebrar a Sant Joan de Mediona la 14ena edició de la mostra de cervesa artesana. Com és habitual es va comptar amb la participació d’una seixantena de cerveseries, moltes de Catalunya, però també de la resta de l’Estat i fins i tot de fora d’Espanya. Es tracta d’una fira que s’ha anat consolidant amb el pas dels anys i té la singularitat d’oferir gran varietat de cerveses i d’orígens ben diferents. Des de Ales Agullons, coorganitzadors juntament amb l’Ajuntament de Mediona, comentaven que cada cop més la gent s’interessa per l’elaboració de la cervesa i són sobretot les petites cerveseres artesanes qui en fan pedagogia.

L’encara alcalde de Mediona, Servand Casas, remarcava el fet que han sabut fer una trobada d’artesans especialitzada en tots els públics ja que la cervesa artesana és una cultura que vol acollir a tothom.

Tal i com explicava Casas, la cervesera convidada enguany és de Brussel·les.

Un dels cervesers de No Science, el Boris, explicava que ja coneixien la mostra malgrat ser la primera vegada enguany que hi participen. Creu que la de Mediona és molt diferent a les fires que es poden trobar a Bèlgica, sobretot pel clima.

La mostra de la cervesa artesana va comptar també amb stands d’alimentació artesana, foodtrucks i concerts durant tot el dia.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:30
El reportatge
Festival EVA 2019
23:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019
00:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, dissabte

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: