Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca completa castells de 6 a Rubí

La Festa Major de Sant Pere a Rubí, al Vallès Occidental, permet veure la torre de 6 de la Jove en una diada acabada abans d’hora

la Jove de Vilafranca no va tenir ocasió de poder completar tres castells de 6 i a més portar de nou a plaça el Pilar de 5, ja que la diada de la Festa Major de Rubí es va interrompre a la segona ronda per decisió dels caps de colla, per una llarga aturada soferta durant la mateixa. Els de la Jove però va tenir temps de completar el 3 de 6 i la Torre de 6, aquesta darrera la tercera de la temporada. Més problemes van tenirt per poder fer algun castell de sis els Castellers de Montcada, els de Santa Cristina d’Aro i els locals de Rubí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: