Dijous, 21 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fira clourà diumenge els actes del Remeiart

La Fira clourà diumenge els actes del Remeiart

La Fira del Remeiart posa diumenge el colofó a quinze dies d’activitat relacionada amb les herbes remeieres a Santa Margarida i els Monjos.

El Remeiart encara el seu darrer cap de setmana amb els ulls posats en la Fira que durant tot el diumenge se celebrarà al Castell de Penyafort. A partir de les 10 del matí i fins les 9 de la nit, de manera ininterrompuda, se succeiran en el recinte firal una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i totes les edats. La fira comptarà amb la participació d’una cinquantena d’expositors de productes relacionats amb les herbes remeieres. Durant tota la jornada hi haurà oferta gastronòmica i una zona de pícnic habilitada. També un espai per als infants, amb una zona infantil de jocs creatius.

Pel que fa a l’accés al recinte, com cada any es disposarà d’un servei de transport i un trenet turístic des de diferents punts de Santa Margarida i els Monjos fins al castell. Qui ho desitgi podrà accedir-hi a peu, tot i que també s’habilitaran zones d’aparcament abans d’arribar al castell.

Una novetat per a la 9a edició del Remeiart ha estat l’aposta per l’ambientalització del certamen i tots els actes i activitats es duen a terme seguint criteris de sostenibilitat.

En el marc del Remeiart també se celebra l’Herbes Campus, avui i demà, amb els olis essencials com a eix. I demà dissabte hi ha una de les novetats de l’edició d’enguany del Remeiart, la Berbena, un capvespre de vins, caves i música en directe al Castell de Penyafort. Serà a partir de les 7 de la tarda i fins gairebé la mitjanit.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Un dia de rock
Programa de rock
22:00
Bona música
Programa musical
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: