Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fira clourà diumenge els actes del Remeiart

La Fira clourà diumenge els actes del Remeiart

La Fira del Remeiart posa diumenge el colofó a quinze dies d’activitat relacionada amb les herbes remeieres a Santa Margarida i els Monjos.

El Remeiart encara el seu darrer cap de setmana amb els ulls posats en la Fira que durant tot el diumenge se celebrarà al Castell de Penyafort. A partir de les 10 del matí i fins les 9 de la nit, de manera ininterrompuda, se succeiran en el recinte firal una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i totes les edats. La fira comptarà amb la participació d’una cinquantena d’expositors de productes relacionats amb les herbes remeieres. Durant tota la jornada hi haurà oferta gastronòmica i una zona de pícnic habilitada. També un espai per als infants, amb una zona infantil de jocs creatius.

Pel que fa a l’accés al recinte, com cada any es disposarà d’un servei de transport i un trenet turístic des de diferents punts de Santa Margarida i els Monjos fins al castell. Qui ho desitgi podrà accedir-hi a peu, tot i que també s’habilitaran zones d’aparcament abans d’arribar al castell.

Una novetat per a la 9a edició del Remeiart ha estat l’aposta per l’ambientalització del certamen i tots els actes i activitats es duen a terme seguint criteris de sostenibilitat.

En el marc del Remeiart també se celebra l’Herbes Campus, avui i demà, amb els olis essencials com a eix. I demà dissabte hi ha una de les novetats de l’edició d’enguany del Remeiart, la Berbena, un capvespre de vins, caves i música en directe al Castell de Penyafort. Serà a partir de les 7 de la tarda i fins gairebé la mitjanit.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

17:00
Mites de la cançó
La cançó la balla
18:30
Musical
Selecció de música variada
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

17:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
18:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: