Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca de Vilafranca presenta el cartell de la Penjada d’Estelades i de la FM alternativa

El col·lectiu la Barraca de Vilafranca presentarà aquest dissabte a partir de dos quarts de dotze el cartell de la XXIV Penjada d’Estelades i de la FM alternativa 2019, amb un vermut musical al Tívoli

El col·lectiu la Barraca de Vilafranca presentarà aquest dissabte a partir de dos quarts de dotze el cartell de la XXIV Penjada d’Estelades i de la Festa Major alternativa 2019, amb un vermut musical al parc del Tívoli.
La Barraca donarà a conèixer totes les actuacions musicals i els espectacles que es duran a terme durant la Festa Major de Vilafranca, a l’espai autogestionat de la plaça de l’Oli. Per altra banda, també exposarà el cartell de la XXIV Penjada d’Estelades, que enguany se celebrarà el proper 24 d’agost, a la plaça Jaume I.
El vermut serà popular i comptarà amb l’actuació del grup penedesenc Novomesto, que ha escollit aquest dia per presentar el seu nou treball, “II”. També es podran sentir els vilafranquins La Cara B i les PDCatz. La jornada acabarà amb un dinar popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: