Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Bosch publica un llibre de relats que beuen de la tradició catalana i llatinoamericana

És una obra de relats curts que partint del seu interès per la història acosta narracions que tenen a veure amb Catalunya i amb els països de la Amèrica Llatina.

El vilafranquí Joan Bosch torna a publicar un llibre de narracions, en aquest cas recull una trentena de proses de ficció, que mostren la seva passió per la cultura i la història dels països de l’Amèrica llatina. Després de publicar darrerament en castellà, aquest «Dels dos costats de l’oceà», ha vist la llum en català publicat per Edicions Carena.

En el decurs de la seva participació en el programa «L’entrvista», de Penedès Televisió, Bosch explicava que es tracta d’un llibre d’experiències, fent referència sovint a costums i valors que traspassen fronteres i situen en el cor de la narració temes com la música, la dansa, l’amistat o l’amor. En molts casos també, recollint aportacions històriques.

Bosch remarca també que els seus llibres sempre busquen transmetre sentiments i emocions, i que aquest no n’és una excepció. Una obra que vol ser més emotiva que descriptiva.

El llibre ja es pot trobar a les llibreries pendesenques, i després d’una presentació que es va fer fa uns dies a Barcelona amb la participació de Vicenç Villatoro, Bosch explica que voldria poder fer-la també a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: