Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort Salvador Carbó, exalcalde de Sant Martí Sarroca

Salvador Carbó va morir aquest diumenge víctima d’una aturada cardíaca a l’edat de 68 anys.

Nascut a Sant Martí Sarroca, Salvador Carbó va treballar a Barcelona a l’empresa Caprabo que havia fundat el seu tiet, exercint càrrecs de responsabilitat dins de Caprabo fins a la venda de l’empresa. De ben jove es va vincular a diferents entitats de Sant Martí Sarroca i als anys 90 del segle passat es va vincular a l’activitat política local.
Va ser alcalde entre els anys 1987 i 1991 per CiU i també va ser president comarcal d’Unió Democràtica. A l’actualitat va formar part de la plataforma Foment Martinenc, que el passat 26 de maig va ser la força més votada en les eleccions municipals.
Des del consistori martinenc, lamenten la seva pèrdua i donen el condol als seus familiars i amics.
El funeral s’ha celebrarà avui a les 11h a l’església de Santa Maria de Sant Martí Sarroca i ha estat incinerat a Sitges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: