Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Estudi d’adequació del camí del Dret de la Font dels Quadres de Sant Pere de Riudebitlles

Des de la Diputació s’ha fet un estudi per l’adequació d’aquest espai emblemàtic de Sant Pere de Riudebitlles.

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles l’estudi d’adequació d’un espai públic del municipi com és el camí del Dret de la Font dels Quadres, un pas històric per a vianants que connecta el barri de l’Altra Banda amb la Vila. Es tracta d’un pas de gran bellesa que travessa perpendicularment el riu Bitlles i que queda inutilitzat amb les avingudes del riu, per la qual cosa necessita consolidar els recorreguts i millorar el seu estat general.

L’objectiu del treball ha estat d’una banda analitzar la situació actual de tot l’àmbit i de l’altra, presentar diferents alternatives a nivell tècnic, funcional, i normatiu per millorar aquest espai verd. L’estudi inclou quatre alternatives per creuar el riu i totes les actuacions que cal realitzar per adequar el recorregut i permetre que més població accedeixi al nucli del poble a peu de forma segura.

El document també inclou un estudi de costos de les actuacions de millora i de dues de les alternatives presentades per creuar el riu. La finalitat del document és dotar als gestors municipals de Sant Pere de Riudebitlles de les eines necessàries per decidir les actuacions més convenients a desenvolupar a l’àmbit d’estudi. El cost de les obres previstes en aquest treball i que és divideix en dues fases, és una inversió de 156.480 euros en la primera, i 353.785 euros en la segona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: