Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Vilafranca ‘50 poetes de la terra’, llibre solidari amb Proactiva Open Arms

La presentació es farà a la Biblioteca Torras i Bages, i comptarà amb la participació d’alguns dels autors que faran lectura de les seves obres.

El proper dimecres 12 de juny, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Torres i Bages de Vilafranca es presentarà el poemari solidari ‘50 Poetes de la terra’. Aquesta obra aplega poemes i escrits de 50 poetes catalans i té l’objectiu de recollir fons per ajudar l’organització Proactiva Open Arms a dur a terme la seva tasca de salvament de vides a la Mediterrània.

L’acte començarà amb la presentació del llibre per part dels editors, Imma Forment i Pau Civit. Continuarà amb la lectura de diversos poemes i escrits per part dels diversos autors, així com de la interpretació d’algunes peces musicals. En total hi prendran part una catorzena d’autors i autores. Aquest llibre ja s’ha presentat amb notable èxit en diverses ciutats de Catalunya.

Tots els beneficis de la venda de llibres són íntegrament destinats a Proactiva Open Arms.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: