Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC lamenta que Vilafranca no tingui un govern 100% republicà malgrat haver posat facilitats

Les propostes de JxV que els republicans no estaven disposats a acceptar feien referència al projecte del carrer Comerç i a la instal·lació de videocàmeres al centre de la vila.

Després de l’anunci del pacte entre JxV i PSC per a governar plegats durant els propers quatre anys, ERC ha fet una roda de premsa per a explicar, des del seu punt de vista, com han anat les negociacions i quina lectura en fan. En nom de tot el grup municipal, Mònica Hill, explicava que en les darreres setmanes han mantingut fins a 4 trobades amb Pere Regull per estudiar i negociar les propostes del programa electoral de JxV. Segons Hill, ERC sempre ha tingut una actitud proactiva i ha intentat posar-ho fàcil per a arribar a un acord. Davant d’això, diuen, s’han trobat un JxV paralitzat i sense voluntat, sempre pensant en les bones relacions que mantenen amb els socialistes.

Mònica Hill explicava que de 26 propostes de Junts per Vilafranca, han acceptat disset. Sis o set es van quedar pendents de modificar el redactat i dues les van rebutjar. Les propostes que els republicans no estaven disposats a acceptar feien referència al projecte del carrer Comerç i a la instal·lació de videocàmeres al centre de la vila.

El resultat de les negociacions l’acullen amb decepció perquè, segons diuen, no és ERC qui perd sinó el conjunt de Vilafranca. Afegeixen que Vilafranca es mereix tenir un govern amb un clar impuls republicà que fomenti la participació ciutadana i amplii encara més les temàtiques socials. Lamenten que es doni una part del govern a una força política que penja d’un partit còmplice dels empresonaments polítics a Catalunya i de la implantació del 155.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

17:00
Mites de la cançó
La cançó la balla
18:30
Musical
Selecció de música variada
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

17:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
18:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: