Dimecres, 1 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Vilafranca fa un acte públic per retre comptes de la campanya i les negociacions amb JxV

Els republicans lamenten que des de JxV no s’afrontés les negociacions amb voluntat real de fer possible un govern en clau de república, i que sempre es primès l’acord amb el PSC.

Dimecres a la tarda, a la plaça de Milà i Fontanals, els responsables d’ERC a Vilafranca van oferir en un acte públic les explicacions sobre la recent campanya electoral, i les converses que en les setmanes següents van mantenir amb JxV amb la voluntat de fer possible un govern republicà a la vila.

Mònica Hill, va comentar que en les setmanes següents al 26 de maig van mantenir contactes amb JxV amb una actitud oberta i participativa per poder fer realitat un canvi d’orientació en el govern vilafranquí que trenqués amb la complicitat que fins ara hi ha hagut amb el 155.

Hill comentava també que han recollit aquests dies comentaris i neguits de molts veïns de Vilafranca que no entenen que no hagi estat possible fer un govern entre JxV i ERC.

Els republicans expliquen que des del seu punt de vista la manca de voluntat de Junts per Vilafranca d’afrontar el repte de governar amb ERC i treballar des de l’àmbit municipal en visió de República Catalana costa d’entendre en el moment polític actual que està vivint el país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: