Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els tractors poden circular per la C-15 entre Igualada i Puigdàlber fins al 20 d’octubre

Els tractors i altra maquinària agrícola podran circular pel tram de la C-15 comprès entre Igualada i Puigdàlber des de demà i fins al 20 d’octubre.

Segons un comunicat de la JARC, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha aprovat la sol·licitud de l’organització agrària perquè tractors i altra maquinària agrícola puguin circular excepcionalment en el tram comprès entre Igualada i Puigdàlber de la C-15 durant el període de sega i verema, des del 15 de juny fins al 20 d’octubre.

Aquesta mesura respon a la petició que va realitzar Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya al Departament de Territori i Sostenibilitat el passat mes d’abril, donat que el vial alternatiu continua presentant deficiències que impossibiliten el pas dels vehicles agrícoles.
El comunicat també explica que «l’administració es compromet a començar les obres d’adequació i seguretat del vial alternatiu l’any 2020, donant resposta a la reclamació històrica de l’organització».

JARC valora positivament aquesta resposta de l’administració «més ferma i concreta» a la reivindicació d’adequació dels vials alternatius de la C-15. L’organització es compromet ara a vetllar «perquè es compleixin els terminis previstos i perquè les modificacions es facin correctament pel trànsit de tractors i maquinària agrícola».

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

14:30
La Cripta
Anna Roig
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
Última sessió
L'actualitat del món del cinema

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: