Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca estrenen la Torre de 8 amb folre

Davant del Claustre de Sant Francesc, en motiu de la Nit dels Xarel·los, els Verds, per fi, van poder portar a plaça una renovada torre.

Era el dia i el moment idoni per poder sumar la primera tripleta de 8 pisos de la temporada. La Torre de 8 amb folre no es podia tornar a posposar, vist com l’havien treballat en els darrers assaigs. L’actuació dels Castellers de Vilafranca davant del Claustre de Sant Francesc amb motiu de l’11a. edició de la Nit dels Xarel·los, va ser ben profitosa pels castells fets.

Va sortir de la jornada amb el 7 de 7, el 3 de 8, la torre de 8 amb folre -amb pom de dalt nou i debut a quints- i que es va haver de treballar de manera puntual. Van tancar l’actuació amb el 4 de 8 i mostrant de nou el renovat pilar de 6, del qual en sumen ja tres de descarregats a plaça.

Feina feta i a pensar ja en quina data podrà arribar la posada en escena del 4 de 9 amb folre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: