Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3 de 9 amb folre a L’Hospitalet

Els verds recuperen el castell de nou que fa vuit dies només van poder carregar a Sant Quintí de Mediona.

Diada Castellera plaça de nou. Així es com s’anunciava a L’Hospitalet de Llobregat, una jornada expressa que ha complert el seu objectiu, fer de la segona ciutat de Catalunya nova plaça de 9. I assolit a més per partida doble. Dos tresos de 9 folrats, primer el dels Minyons de Terrassa i minuts més tard el dels Castellers de Vilafranca, que han fet realitat les aspiracions dels organitzadors de la jornada, la Colla Jove. L’Hospitalet per tant 83a. població de nous pisos i la seva plaça de l’Ajuntament la plaça global número 150.

Els Castellers de Vilafranca han apostat per una diada que no els donés cap sorpresa en forma de caiguda i s’en han sortir pou bé. Abans del castell de nou, han descarregat un 4 de 8 molt rejovenit i amb pisos alts petits, que han hagut de treballar a la baixada però que els donarà bones prestacions. En segona ronda han triat el castell de 9, que feia 8 dies només van poder carregar. Tocava refer-se. El 3 de 9 amb folre, que divendres van fer sencer a l’assaig, ha millorat les prestacions fins a carregar, havent-lo de treballar en un moment delicat de la sortida dels més petits, que han resolt amb nervis a flor de pell. El segon descarregat de l’any era al sac i ben lligat. Amb baixes per la caiguda de Sant Quintí, han aplaçat l’estrena de la torre de 8 amb folre i en el seu lloc han fet la de 7. El més destacat l’estrenes al tronc. Han tancat amb pilar de mèrit, descarregant amb solvència el segon el pilar de 6 del curs. Poc a poc tot a lloc.

Gran jornada dels Minyons de Terrassa que a banda de descarregar el 3 de 9 amb folre, ha estrenat el 4 de 8 amb l’agulla, que no descarregaven des de juliol de 2016 a Sant Cugat del Vallès, Han arrodonit una diada perfecta amb el 5 de 8 i el Pilar de 7 amb folre. Els Castellers del Prat i la Colla Jove de L’Hospitalet, han completat castells de sis

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

01:30
El gloriós
Pgm 3 - Figuetaires, Cercolets i Banda de Música
02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
02:30
Diades castelleres
Cornellà - Festa Major de Corpus

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: