Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors presenten el cartell musical de la Festa Major de Vilafranca

A banda dels diferents grups, han presentat un concurs adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys per fer l’estampeta de la Festa Major dels petits.

Els cinc administradors de la Festa Major de Vilafranca han presentat el cartell complet de les actuacions musicals de cara a l’edició d’aquest 2019, després que en les darreres setmanes han anat desgranant alguns dels noms a través de les xarxes socials com ara Oques Grases, Green Valley, Sau30 o Buhos com a grups més destacats.

Laura Pascual, en nom dels administradors, explica que han volgut fer una proposta el màxim de plural i equilibrat, que pugui arribar al màxim de públics i edats.

A nivell musical, també es presentava la banda que acompanyarà la cercavila i les processons de la Festa Major d’enguany. Serà la Banda Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, que de fet ja va ser a la Festa Major fa uns quatre anys. El seu director, Emili Serrano, comentava que estaven il·lusionats de poder tornar a Vilafranca. Volen oferir un repertori variat per cercavila i processons, i de cara als concerts recuperar l’estil de les bandes valencianes i la música d’envelat.

La processó del 31 i l’acompanyament de les peces de tornada aniran a càrrec de la Banda de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

Per acabar, els administradors van anunciar també que preparen un concurs per tal que els nens i nenes puguin fer una estampeta per la Festa Major dels petits. Una novetat que vol complementar, com apunta Laura Pascual, les propostes que ja funcionen com el pregonet, la cercavila i els balls.

Les bases per el concurs es podran trobar a la web de la Festa Major, i s’adreça a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: