Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vijazz posa a la venda les entrades per als tastos i els concerts “Elles i el Jazz”

El Vijazz posa a la venda les entrades per als tastos i els concerts “Elles i el Jazz”

Ja poden adquirir-se els tiquets per assistir als 19 tastos i als 3 concerts del cicle “Elles i el Jazz” del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2019.

A l’apartat de programa de la web de l’esdeveniment, s’hi poden trobar tots els enllaços per a fer la compra. Enguany durant el Banc Sabadell Vijazz Penedès es realitzaran 19 tastos i maridatges en les noves sales de tast ubicades als vestíbuls de la Societat La Principal “El Casal”, situat a la rambla de Nostra Senyora, al mig de la fira de vins. Amb un preu de 15€, durant els 3 dies es proposen activitats per a descobrir i explorar les característiques dels vins Penedès, caves i Clàssic Penedès amb productes d’alta qualitat com foies, pernils, fumats i dolços.
També s’han posat a la vende les entrades pels concerts “Elles i el Jazz”, que tindran lloc a l’Espai D.O. Cava al claustre Sant Francesc. Amb un aforament molt limitat i en un entorn molt especial, enguany, l’espai comptarà amb les actuacions de la saxofonista Muriel Grossmann i el seu quartet, la violinista Èlia Bastida & Joan Chamorro Quartet, i el grup The Sey Sisters. Patrocinat per la D.O. Cava, el preu de cada concert és de 13€, i els assistents gaudiran del concerts amb 3 copes de cava rosat dels expositors del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2019 maridades amb maduixes.
Finalment també es pot adquirir el tiquet de la fira de vins per 12€ a la web. Aquest inclou 3 tastos i un val per accedir a la zona de cadires a la plaça Jaume I on tindran lloc els concerts principals. La copa es podrà recollir els dies de fira en un accés especial a la guixeta central de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: