Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Torrellenc dóna la sorpresa i jugarà la final davant del Riudebitlles

Serà una final inèdita i enfrontarà al Torrellenc i Riudebitlles

L’equip del Torrellenc va ser el gran protagonista de les semifinals de la Copa Ràdio Vilafranca, van guanyar al Moja (2-1) i jugaran la segona final de la Copa en 33 anys. Amb els gols a la segona part d’Óscar Salcedo i Christian Tosso, van capgirar un reultat advers a la conclusió dels primers 45′, quant Robert Peirot havia marcat pels d’Olèrdola.
A la segona semifinal, el Riudebitlles va ser superior al Can Cartró (3-0), amb gols de Ferran Clemens, Josep Corbi de penal i Bernat Farré. Serà la quarta final del Riudebitlles que va guanyar la del 2017.
La final és jugarà dissabte a les 7 de la tarda al municipal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: