Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El republicà Josep Maria Ribas és l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia

Va ser escollit per majoria absoluta amb els 5 vots d’Esquerra Republicana i els 4 de Junts per Sant Sadurní.

El ple extraordinari de constitució dels nous ajuntaments es va celebrar al celler Gran de la Fassina de Can Guineu. No va ser fins divendres al vespre que ERC i Junts per Sant Sadurní van anunciar a les xarxes socials un preacord.
D’acord amb el pacte, Josep Maria Ribas ostentarà l’alcaldia durant els primers 30 mesos del mandat i prendrà el relleu el cap de llista de Junts x Sant Sadurní, Ton Amat, en els 18 mesos restants fins a completar el total.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: