Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres i dissabte es poden fer les inscripcions a la Festa Major dels Petits de Vilafranca

Entre divendres a la tarda i dissabte a la tarda es faran a l’Escorxador les inscripcions per participar en els diferents balls de la Festa Major dels Petits de Vilafranca.

Els Administradors d’enguany van ser la mà innocent que van treure les lletres “HO” d’entre tot l’abecedari, que marquen els horaris d’inscripció de la Festa Major dels Petits. Així, divendres a partir de les 5 de la tarda de divendres s’iniciarà el procés de preinscripció amb els cognoms Iahdih-Lozano durant la primera mitja hora i seguint amb el següent entre divendres tarda i dissabte tarda a l’Escorxador.

Per formalitzar la inscripció cal portar el resguard de la preinscripció o el número de referència de la preinscripció en línia. Un document que acrediti l’edat del nen o nena. La butlleta d’inscripció omplerta i signada. Els infants que vulguin ballar amb el Drac, els Gegants i els Capgrossos han de venir físicament a les inscripcions perquè s’han de mesurar. Si el ball escollit en primera opció està ple, se n’oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Els canvis de ball un cop feta la inscripció només es podran fer dins la franja horària que té assignada cada família o bé en el torn de les incidències.

Per a participar a la cercavila de l’1 de setembre no es podrà faltar a més de 4 assaigs. Les inscripcions es faran per estricte ordre alfabètic i d’acord amb la taula d’horaris resultants del sorteig i no s’inscriurà ningú abans de l’hora que té assignada.

En el següent enllaç podeu consultar els horaris.

FM Petits 2019

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: