Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge s’inaugura el 14è Mercat del Préssec d’Ordal

Diumenge s’inaugura el 14è Mercat del Préssec d’Ordal

El Mercat del Préssec d’Ordal arrenca aquest cap de setmana a Sant Pau d’Ordal on es podran adquirir els primers préssecs de la temporada.

La inauguració serà el diumenge 9 de juny a 2/4 de 12 del migdia, amb Santi Amigó del restaurant Cal Xim de Sant Pau d’Ordal i veí del municipi que donarà el tret de sortida a la temporada del préssec d’Ordal 2019.

Un any més, a la plaça Subirats s’hi podran trobar préssecs en les condicions òptimes de maduració i tractar directament amb els productors per adquirir préssecs collits directament de l’arbre al mercat i a taula. També hi haurà altres productes de la terra com mel, melmelades, oli d’oliva i la possibilitat de comprar cava i vi directament dels cellers de Subirats que participen en el maridatge de préssec i cava. Cada celler té una data confirmada per fer el maridatge al mercat.

El programa d’activitats del dia de la inauguració incorpora, entre les 10 del matí i les 2 del migdia, un taller de bosses pintades amb préssec per anar al mercat adreçat al públic infantil i una passejada guiada en temps de collita per gaudir en família de la terra del Préssec d’Ordal. També es presentarà el projecte educatiu “La vinya dels nens” de l’Escola Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal, i els visitants podran arribar en tren i agafar una bicicleta a l’estació de tren de Lavern per anar al mercat, promoció amb un descompte en el preu del lloguer de la bicicleta i una bossa de roba per comprar els préssecs de regal. Al mercat trobareu també un punt d’informació i venda d’entrades del Festival Música a les vinyes que enguany arriba a la dissetena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: