Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Dilluns s’inicia a Torrelles la consulta ciutadana sobre el solar del costat de l’Ajuntament

Dilluns s’inicia a Torrelles la consulta ciutadana sobre el solar del costat de l’Ajuntament

Els empadronats al municipi majors de 16 anys poden escollir entre quatre propostes per tal de decidir que s’ha de fer amb el solar que hi ha al costat de l’Ajuntament.

Aquest proper dilluns 17 de juny arrenca el termini de votació perquè la ciutadania exposi quina és la seva preferència sobre l’ús que hauria de tenir el solar situat al costat de l’Ajuntament. En aquesta consulta ciutadana poden participar-hi totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys. Durant aquests dies s’ha distribuït un díptic informatiu i la butlleta, en què cada veí o veïna podrà seleccionar una proposta, com a màxim, d’entre les quatre opcions proposades.

En les fases inicials d’aquest procés participatiu es va dur a terme una recollida de propostes i es van celebrar dues sessions de participació, que van donar com a resultat una selecció de quatre projectes finalistes que es sotmeten ara a consulta. Es tracta d’enderrocar l’estructura i destinar el solar a espai públic; fer-hi un consultori mèdic; fer-hi un centre polivalent; o fer-ne cessió o venda del terreny per ubicar-hi un Centre de dia o residència per a la gent gran.

Les persones empadronades majors de 16 anys podran emetre la seva opinió a l’oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Torrelles, marcant la seva opció preferida a la butlleta que trobaran al díptic informatiu o bé recollint-la a la mateixa oficina municipal, i mostrant el seu DNI.

També es podrà fer des de l’aplicació mòbil municipal Comunicat-i.
El termini per participar es tancarà el dissabte 22 de juny a les
2 del migdia i, seguidament, tindrà lloc el recompte al mateix Ajuntament, en un acte públic.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

00:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art
01:30
El gloriós
Pgm 3 - Figuetaires, Cercolets i Banda de Música
02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: