Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Denuncien l’imminent desnonament d’una família vilafranquina en una vivenda cedida per la SAREB

Per mitjà d’un comunicat, el Sindicat vol fer pública la denúncia de l’imminent desnonament que patirà una usuària del Sindicat.

Aquesta família viu amb dos menors escolaritzats a la vila en una de les vivendes que la SAREB ha cedit en conveni d’us de fruit a l’Ajuntament durant la campanya electoral.
Des de l’assemblea han tractat aquest tema i després d’ analitzar la situació lamentem que en vivendes que han estat cedides a l’Ajuntament per donar-hi un us social es produeixin desnonaments deixant una família amb menors sense vivenda. Aquest fet, diuen, es contradiu amb la finalitat que han de tenir aquestes vivendes generant un problema d’emergència social provocat per la mateixa administració, que hauria de vetllar contra aquestes situacions.
També denuncien en el comunicat que en aquest cas l’Ajuntament de Vilafranca abans de desnonar a aquesta família l’havia donat de baixa del Padró municipal sense cap motiu. Aquest fet administratiu el consideren inadmissible perquè deixa a les persones fora del sistema en tots els àmbits i és per això que ho han fet arribar al Síndic de Greuges de Vilafranca perquè prengui mesures i garanteixi que això no torni a passar.
Des del Sindicat del Penedès exigeixen que l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca faci públic el conveni signat amb la SAREB per fer arribar a la població els termes de l’acord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: