Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila tanca una nova edició de la Shopping Night amb bones sensacions

L’associació de comerciants Centre Vila organitzava divendres al vespre, de vuit de la tarda i fins a la mitjanit, una nova edició de la Shopping Night.

160 establiments van obrir les seves portes tot oferint descomptes especials i, en molts casos, activitats per animar la vetllada.

La Shopping Night va viure un bon ambient amb molta gent pels carrers, música en directe, tastos i animació. Des de Centre Vila, la seva dinamitzadora, Yolanda Lezcano, explicava que la campanya de la Shopping Night resulta especialment atractiva per a la gent. Per això, també aquest divendres, les sensacions eren molt positives.

Un dels principals atractius de la vetllada era la desfilada de moda, que va tenir lloc davant del Palau Baltà amb la participació d’un centenar de models.

La Shopping Night també comptava amb el concurs de decoració de carrers, que enguany versava sobre el tema del mar i que va guanyar el carrer de la Palma amb els seus paraigües en forma de meduses. Està previst que els carrers segueixin decorats fins al Vijazz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: