Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO convoca aturades a l’empresa DS Smith per falta d’acord en les negociacions

Després d’haver parat el 100% dels treballadors de la planta de Sant Pere de Riudebitlles de DS Smith divendres passat, concentrant-se al recinte exterior de la fàbrica.

Els treballadors de la planta estan cridats a una nova aturada avui, de tots els torns, en senyal de protesta per les polítiques salarials i laborals imposades per la multinacional britànica.
En un comunicat del sindicat CCOO s’explica que mentre la multinacional presumeix de beneficis rècord any a any, segons l’últim comunicat a la plantilla de 700 milions d’euros, els treballadors porten mesos lluitant per la pèrdua de poder adquisitiu i la congelació salarial.
A més, per si això fos poc, els treballadors es veuen sotmesos a constants pressions i a una càrrega brutal de treball, una situació que va obligar al Comitè d’empresa a denunciar-ho davant la Inspecció de Treball, que, en resolució de la setmana passada va estendre acta d’infracció per no dur a terme l’avaluació de riscos psicosocials.
La Secció Sindical Estatal de CC.OO. a DS Smith, juntament amb els treballadors de la resta de plantes de DS Smith Iberia, han mostrat mitjançant comunicat la seva solidaritat amb els companys de la planta de Barcelona.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
Última sessió
L'actualitat del món del cinema
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: