Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO convoca aturades a l’empresa DS Smith per falta d’acord en les negociacions

Després d’haver parat el 100% dels treballadors de la planta de Sant Pere de Riudebitlles de DS Smith divendres passat, concentrant-se al recinte exterior de la fàbrica.

Els treballadors de la planta estan cridats a una nova aturada avui, de tots els torns, en senyal de protesta per les polítiques salarials i laborals imposades per la multinacional britànica.
En un comunicat del sindicat CCOO s’explica que mentre la multinacional presumeix de beneficis rècord any a any, segons l’últim comunicat a la plantilla de 700 milions d’euros, els treballadors porten mesos lluitant per la pèrdua de poder adquisitiu i la congelació salarial.
A més, per si això fos poc, els treballadors es veuen sotmesos a constants pressions i a una càrrega brutal de treball, una situació que va obligar al Comitè d’empresa a denunciar-ho davant la Inspecció de Treball, que, en resolució de la setmana passada va estendre acta d’infracció per no dur a terme l’avaluació de riscos psicosocials.
La Secció Sindical Estatal de CC.OO. a DS Smith, juntament amb els treballadors de la resta de plantes de DS Smith Iberia, han mostrat mitjançant comunicat la seva solidaritat amb els companys de la planta de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: