Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castells de 8 dels Verds en l’actuació-assaig a Cal Figarot

Els Castellers de Vilafranca van completar divendres al vespre, cinc castells en un assaig amb camisa, per celebrar l’arribada de l’estiu.

Clàssica de castells de vuit pisos amb pilar de sis final, que va servir als Castellers de Vilafranca per anar polint els troncs dels castells, de cara a reptes superiors. En una nit d’assaig convertida en actuació els verds van completar el 3 de 8, el 4 de 8, la Torre de 7, a més del 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla. Una diada que van completar amb el quart Pilar de 6 de la temporada descarregat. Dissabte vinent, els Castellers actuaran a Lloret de Mar, amb intenció de tornara-hi a portar a plaça el castell de 9 que ja van completar la temporada passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: